17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022

Pașcani: Programul instituțiile publice și serviciilor de Anul Nou

Se apropie si sarbatorile pentru noul An, iar institutiile publice vor avea un program special. In ceea ce priveste Primaria Municipiului Pascani, in ajun de Anul Nou este program scurt pana la ora 13:30, pe 1 ianuarie este zi libera, iar de pe 4 ianuarie 2021, este program normal.

Potrivit unui comunicat de presa, incasarea taxelor și impozitelor aferente anului 2021 se va face după data de 5 ianuarie, dar va fi comunicată cu exactitate la momentul respectiv. Serviciul online de plată a taxelor și impozitelor Ghișeul.ro nu funcționează pe 30 și 31 decembrie.

La Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Populației si Cantina de Ajutor Social, pe 31 decembrie este program normal, in prima zi din an este liber, iar de pe 4 ianuarie 2021, activitatea se reia cu program normal.

Si societatea pascaneana de transport public local a stabilit programul autobuzelor. Pe 31 decembrie toate cursele vor circula pana la ora 16.30. In prima zi din noul an, soferii vor avea zi libera, iar pe 2 ianuarie 2021, autobuzele vor circula conform orarului de duminica. Programul va reveni la normal incepand cu ziua de 4 ianuarie 2021.

ApaVital anunta ca de Anul Nou va asigura o parte din activitatile curente, respectiv interventiile la retele, prin echipele de permanenta si relatiile cu publicul, prin intermediul operatorilor. Pe 31 decembrie registratura si casieriile vor functiona doar intre orele 08.00 -12.00, iar eliberarea avizelor se va face in acelasi interval.

De asemenea operatorul de salubritate anunta ca in prima zi de Anul Nou nu va fi colectat gunoiul menajer deoarece muncitorii vor avea zi libera. Timpul de lucru urmeaza sa fie recuperat in ziua de 2 ianuarie 2021. Program normal de lucru va fi in ziua de ajun, 31 decembrie, intre orele 07.30 -15.30.

 

 

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow