1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Paşcani: Primăria şi bisericile , prietenie pe bani publici

O nouă finanţare de la bugetul local pentru bisericile din Paşcani. În şedinţă ordinară de ieri legislativul local a aprobat alocarea a încă 30.000 de lei pe lângă cei 120.000 lei bani care au fost puşi la dispoziţia unităţilor de cult odată cu aprobarea bugetului.

Primarul Dumitru Pantazi nu a explicat motivele pentru care a fost nevoie să fie suplimentat bugetul pentru culte, motiv pentru care unii consilieri au solicitat că banii să fie alocaţi pentru alte cheltuieli, mult mai importante. O interventie în acest sens a fost făcută chiar de preşedintele de şedinţă, consilierul PNL Marius Pintilie ( VIDEO ) însă rectificarea de buget a primit suficiente voturi pentru a fi aprobată în formă prezentată.
Menţionăm că, prin comparative, bugetul alocat pentru finanţarea proiectelor depuse de ONG-urile din Paşcani este de zece ori mai mic, 15.000 lei deşi ele au ca scop desfăşurarea de activităţi sociale, sportive şi culturale cu un impact major în rândul copiilor tinerilor şi bătrânilor lipsiţi de ajutor.
Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow