27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022
Array

Paşcani: Poliţia Locală s-a mutat în sediul Poliţiei Municipale

Sediul Politiei LocaleIncepand cu data de 1 mai, sediul Politiei Locale va fi comun cu cel al Politiei Nationale. In camerele din incinta cladirii, in care a functionat Serviciul de Evidenta al Populatiei isi desfasoara acum activitatea politistii locali.

Timp de cateva zile, acestia au mutat toata aparatura din punctul de lucru din strada Stefan cel Mare, iar de la mijlocul saptamanii trecute cetatenii care doresc sa sesizeze anumite aspecte se pot prezenta la sediul, de la baza Scarilor Mari, intrarea fiind cea de la buletine.

In prezent, Politia Locala are competenta pe un numar de sase compartimente si are in total 31 de angajati. Unsprezece dintre acestia impreuna cu comandantul Vasile Avasiloaie lucreaza la ordine si siguranta publica, patru lucratori la rutiera, unul la evidenta populatiei, doi la protectia mediului, doi la disciplina in constructii, iar unul la activitate comerciala. Alti patru politisti fac paza la sediul finantelor publice locale, iar inca cinci asigura continuitatea in dispecerat.

Capitanul Vasile Avasiloaie face un apel la cetatenii care au nevoie de acte ce tin de serviciul de evidenta al populatiei sa mearga la Primaria Veche, unde a fost mutata activitatea, intrucat in birourile unde a functionat, se afla acum sediul Politiei Locale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow