13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Pascani: Penalitati anulate la ANL, dupa ce au fost calculate abuziv

Comisia Economica din cadrul Consiliului Local Pascani a avizat pozitiv solicitarea unor locatari de la blocurile ANL privind scutirea de la plata unor penalitatilor de intarzaiere calculate la chiriile neachitate sau achitate cu intarzaiere.

Daca proiectul va fi aprobat si in plenul sedintei de vinery, atunci 7 familii de la blocul F3 vor fi scutite de penalitati in suma totala de 3748 de lei, printre ei aflandu-se si trei salariati ai Primariei.
Directorul economic al institutiei, Angela Labontu, a explicat ca aceste penalitati au fost calculate in mod incorect iar acum administratia locala incearca sa repare acesta greseala. Mai exact locatarii care au depasit varsa de 35 de ani ar fi semnat acte aditionale cu noile chirii abia in luna mai fiind totodata obligati sa plateasca retroactiv din luna ianuarie atat chiriile cat si penalitatile.
In acest sens consilierii Vasile Haldan  ( Foto) si Marius Pintilie au atras atentie ca nu pot fi impuse retroactiv calcularea penalitatilor.
Mentionam ca noile chirii precum si prevederile contractuale au fost aprobate de legislativul pascanean, cu avizul Comisiei Juridice dar si al jurisitilor din Primarie.
Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI