16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Pascani: Penalitati anulate la ANL, dupa ce au fost calculate abuziv

Comisia Economica din cadrul Consiliului Local Pascani a avizat pozitiv solicitarea unor locatari de la blocurile ANL privind scutirea de la plata unor penalitatilor de intarzaiere calculate la chiriile neachitate sau achitate cu intarzaiere.

Daca proiectul va fi aprobat si in plenul sedintei de vinery, atunci 7 familii de la blocul F3 vor fi scutite de penalitati in suma totala de 3748 de lei, printre ei aflandu-se si trei salariati ai Primariei.
Directorul economic al institutiei, Angela Labontu, a explicat ca aceste penalitati au fost calculate in mod incorect iar acum administratia locala incearca sa repare acesta greseala. Mai exact locatarii care au depasit varsa de 35 de ani ar fi semnat acte aditionale cu noile chirii abia in luna mai fiind totodata obligati sa plateasca retroactiv din luna ianuarie atat chiriile cat si penalitatile.
In acest sens consilierii Vasile Haldan  ( Foto) si Marius Pintilie au atras atentie ca nu pot fi impuse retroactiv calcularea penalitatilor.
Mentionam ca noile chirii precum si prevederile contractuale au fost aprobate de legislativul pascanean, cu avizul Comisiei Juridice dar si al jurisitilor din Primarie.
Orizont.info

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...