More

  Pașcani: O mașină a rămas blocată într-un crater de pe panta Mârzasca (FOTO)

  Array

  Ghinion pentru un tanar pascanean reintors de curand din strainatate. In aceasta dimineata, tanarul a ramas blocat cu masina in craterele de pe strada Marzasca aparute dupa ploile de aseara. Mai exact, masina a fost inghitita de gropile aparute in mijlocul strazii. Soferul, Adrian Ciubotaru, in varsta de 23 de ani, spune ca pamantul s-a surpat sub rotile masinii si ca nu a mai putut inainta din cauza unui sant imens care strabate strada.

  masina2

  A fost necesara interventia unui buldoexcavator de la Primarie pentru ca autovehiculul sa fie scos de acolo. Soferul ghinionist sustine ca ar trebui interzisa circulatia rutiera prin acea zona si ca autoritatile locale ar trebui sa puna indicatoare.

  masina1

  Persoanele care locuiesc pe strada respectiva sustin ca asa se intampla de fiecare data cu strada Marzasca dupa orice ploaie torentiala. Prundisul pus de muncitorii Primariei este dus de ape pana la baza dealului iar strada este in contiuu brazdata de ploile torentiale.

  masina (2)

  Primarul Dumitru Pantazi sustine ca asfaltarea strazii Marzasca este o prioritate pentru administratia locala. In acest sens au fost finalizate saptamana trecute proiectele tehnice, urmand ca anul viitor sa fie finantate de la bugetul de stat sau daca nu, de la bugetul local. Edilul pascanean sustine ca daca in urma licitatiei vor ramane bani din suma de 4 milioane de lei imprumutata de la CEC pentru asfaltarea unor strazi, acestia vor fi folositi pentru lucrarile de pe Marzasca.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet