10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Pașcani: locul unde unii circulă fără permis, iar alții vin la cerșit. 30 de amenzi în câteva ore

Ieri la Pașcani, în cadrul unei acțiuni de rutină, polițiștii au depistat pe strada Moldovei un bărbat de 34 ani, din comuna Sireţel, în timp ce conducea un autoturism, fără permis de conducere. Acestuia i s-a întocmit dosar penal conform art. 335, din Codul Penal.

Și o șoferiță de 33 de ani din Pașcani a fost amendată tot ieri cu 630 de lei, pentru că circula cu ITP-ul expirat de 4 luni. Conform prevederilor legale, i-a fost reţinut și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

La verificările efectuate ieri de polițiștii pășcăneni a fost depistată și amendată cu 100 de lei pentru cerșetorie, o tânără de 26 de ani din Ciohorăni, care apela la mila cetățenilor.

Aceste exemple fac parte din acțiunea poliției de ieri dimineață, desfășurate pe raza municipiului Pașcani, între orele 08.00-13.30, timp în care a fost verificată și activitatea din cele 2 piețe.

Precizăm că în cadrul verificărilor efectuate au fost controlate 47 de persoane, fiind aplicate 28 de amenzi, în valoare de aproximativ 7.400 lei, dintre care 9 au fost primte de șoferii care nu respectă viteza regulamentară.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow