More

  Pașcani: locul unde unii circulă fără permis, iar alții vin la cerșit. 30 de amenzi în câteva ore

  Array

  Ieri la Pașcani, în cadrul unei acțiuni de rutină, polițiștii au depistat pe strada Moldovei un bărbat de 34 ani, din comuna Sireţel, în timp ce conducea un autoturism, fără permis de conducere. Acestuia i s-a întocmit dosar penal conform art. 335, din Codul Penal.

  Și o șoferiță de 33 de ani din Pașcani a fost amendată tot ieri cu 630 de lei, pentru că circula cu ITP-ul expirat de 4 luni. Conform prevederilor legale, i-a fost reţinut și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

  La verificările efectuate ieri de polițiștii pășcăneni a fost depistată și amendată cu 100 de lei pentru cerșetorie, o tânără de 26 de ani din Ciohorăni, care apela la mila cetățenilor.

  Aceste exemple fac parte din acțiunea poliției de ieri dimineață, desfășurate pe raza municipiului Pașcani, între orele 08.00-13.30, timp în care a fost verificată și activitatea din cele 2 piețe.

  Precizăm că în cadrul verificărilor efectuate au fost controlate 47 de persoane, fiind aplicate 28 de amenzi, în valoare de aproximativ 7.400 lei, dintre care 9 au fost primte de șoferii care nu respectă viteza regulamentară.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI