13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Pascani: Investitii reluate dupa gasirea proiectelor tehnice

Lucrarile de amenajare a pietei din fata sediului Primariei Pascani vor fi reluate in cateva saptamni de zile, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul lunii octombrie. Cel putin asa sustin reprezentantii administratiei locale dupa ce, de cateva zile, muncitorii au incetat lucrul la acest obiectiv. Edilul pascanean spune ca nu se mai gasesc o parte din documentatiile tehnice pe baza carora au fost obtinute avizele si finantarea necesara, motiv pentru care, acum, ele trebuie reconstituite.
Mentionam ca pentru amenajarea acestei piete ar urma sa fie cheltuite cca 9 mld de lei vechi, conform indicatorilor actualizati printr-o hotarare a Consiliului Local Pascani, banii fiind alocati de la bugetul de stat. Piata va avea o suprafata de cateva sute de metri patrati unde urmeaza sa fie amenajata o fantana arteziana, jardinière cu flori, trotuare si alei cu pavaje si instalatii de iluminat public.
In urmatoarea etapa va fi amenajat platoul verde de la intrarea secundara a Primariei precum si terasa din spate. Acolo vor fi montate banci si stalpi de iluminat si vor fi amenajate alei pietonale, zona respectiva urmand sa arate ca un parc.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI