2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Pascani: Investitii reluate dupa gasirea proiectelor tehnice

Lucrarile de amenajare a pietei din fata sediului Primariei Pascani vor fi reluate in cateva saptamni de zile, urmand sa fie finalizate pana la sfarsitul lunii octombrie. Cel putin asa sustin reprezentantii administratiei locale dupa ce, de cateva zile, muncitorii au incetat lucrul la acest obiectiv. Edilul pascanean spune ca nu se mai gasesc o parte din documentatiile tehnice pe baza carora au fost obtinute avizele si finantarea necesara, motiv pentru care, acum, ele trebuie reconstituite.
Mentionam ca pentru amenajarea acestei piete ar urma sa fie cheltuite cca 9 mld de lei vechi, conform indicatorilor actualizati printr-o hotarare a Consiliului Local Pascani, banii fiind alocati de la bugetul de stat. Piata va avea o suprafata de cateva sute de metri patrati unde urmeaza sa fie amenajata o fantana arteziana, jardinière cu flori, trotuare si alei cu pavaje si instalatii de iluminat public.
In urmatoarea etapa va fi amenajat platoul verde de la intrarea secundara a Primariei precum si terasa din spate. Acolo vor fi montate banci si stalpi de iluminat si vor fi amenajate alei pietonale, zona respectiva urmand sa arate ca un parc.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow