More

  Pascani: Defrisari de copaci batrani in urma furtunilor din ultimile zile

  Array

  Ploile violente din ultimele zile au lasat urme la Pascani si in comunele din imprejurimi. Din cauza vantului puternic, au fost smulsi mai multi copaci care au pus viata in pericol locuitorilor iar cantitatile mari de apa au inundat mai multe gospodarii si strazi.

  Sambata, 22 iunie a.c., la Pascani un copac a cazut peste un taxi din zona Vale, iar alti arbori erau cat pe ce sa se prabuseasca peste cladirea unui notariat public din zona Deal. In acest caz, au fost sesizati pompierii, care s-au deplasat la fata locului si au taiat copacii batrani. Lucrarile au fost finalizate astazi de muncitorii de la Serviciul Gospodarie Comunala care au taiat in bucati copacii si i-au transportat intr-un depozit.

  Potrivit viceprimarului Vasile Axinte, pentru a elimina orice pericol, in aceeasi zona vor fi defrisati inca zece arbori batrani si vor fi plantati puieti.

  De asemenea, in cursul zilei de luni, 24 iunie a.c., pompierii din Pascani au intervenit si pe strada Moldovei si Castanilor, unde au inlaturat alti trei copaci care prezentau un pericol pentru locuintele din zona.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI