22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Pașcani: Campanie de prevenire a furturilor din locuințe

Actiune proximitatePascaneni nu va scapati casa din ochi! Acesta este sloganul unei campanii de prevenire a Politiei Romane desfasurata si la Pascani.

Zilele acestea mai multi lucratori ai Politiei de Proximitate bat la pas strazile si scarile de bloc din municipiu cu scopul de a-i constientiza pe cetateni cu privire la furturile din locuinte.

Materialele informative in numar de 600 de pliante si peste 1.000 de plicuri sunt distribuite fie in casutele postale sau oamenilor aflati pe strada.

Campania care a fost derulata la nivel national in parteneriat cu o firma de asigurari si a inceput in urma cu mai bine de o luna de zile dar la Pascani pliantele au fost distribuite recent.

Printre cele mai importante sfaturi care se regasesc in plicuri sunt: sa nu oferiti informatii persoanelor straine care se prezinta la usa, sa va asigurati locuintele atunci cand plecati de acasa si cel mai important sa nu postati poze pe retelele de socializare din care sa reiese ca in locuinta exista bunuri de valoare.

Pentru mai multe informatii despre prevenirea furturilor din locuinte sau a altor genuri de infractiuni puteti accesa site-ul www.politiaromana.ro la sectiunea prevenire.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI