0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Pașcani: Campanie de prevenire a furturilor din locuințe

Actiune proximitatePascaneni nu va scapati casa din ochi! Acesta este sloganul unei campanii de prevenire a Politiei Romane desfasurata si la Pascani.

Zilele acestea mai multi lucratori ai Politiei de Proximitate bat la pas strazile si scarile de bloc din municipiu cu scopul de a-i constientiza pe cetateni cu privire la furturile din locuinte.

Materialele informative in numar de 600 de pliante si peste 1.000 de plicuri sunt distribuite fie in casutele postale sau oamenilor aflati pe strada.

Campania care a fost derulata la nivel national in parteneriat cu o firma de asigurari si a inceput in urma cu mai bine de o luna de zile dar la Pascani pliantele au fost distribuite recent.

Printre cele mai importante sfaturi care se regasesc in plicuri sunt: sa nu oferiti informatii persoanelor straine care se prezinta la usa, sa va asigurati locuintele atunci cand plecati de acasa si cel mai important sa nu postati poze pe retelele de socializare din care sa reiese ca in locuinta exista bunuri de valoare.

Pentru mai multe informatii despre prevenirea furturilor din locuinte sau a altor genuri de infractiuni puteti accesa site-ul www.politiaromana.ro la sectiunea prevenire.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow