18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Pașcani – bătrân bătut cu parul de vecinul supărat

Ziua de 29 martie a fost una cu ghinion pentru câţiva cetăţeni. Asta după ce, un bărbat a fost tăiat cu cuţitul de prietenii de pahar, iar un bătrân s-a pus la discuţii cu un vecin “afumat” care a sărit la bătaie când nu i-a mai convenit direcţia pe care a luat-o discuţia.

A fost bătut în cap cu un par de vecinul sau. Este vorba de un păşcănean în vârstă de 73 ani care a fost luat la bătaie în faţa blocului, de pe strada Nicolae Iorga, de un tânăr de 33 ani. Soţia victimei care era de faţă a alertat poliţia şi a cerut ajutor medical. Nefericitul incident a avut loc aseară, 29 martie în jurul orei 19.30. Din primele declaraţii conflictul ar fi pornit pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Paşcani, iar agresorul la sediul Poliţiei.

Tot la CPU a ajuns aseară un bărbat de 44 ani din Rachiteni. La primele investigaţii acesta prezenta o tăietură la mâna stângă dar şi halenă alcoolică. Tânărul nu le-a spus medicilor cine l-ar fi bătut.

Nici accidentele de muncă un au fost lipsite în aceste zile. Astăzi, în jurul orei 13.00 un bărbat de 56 ani din Brătești a solicitat ajutor medical.
Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă cu piciorul strivit după ce un zid pe care voia să îl ridice s-a prăbuşit peste el. După investigaţiile medicale se va decide dacă va rămâne internat pe Secţia de Ortopedie sau va fi transferat la un spital din Iaşi pentru tratament de specialitate.

La nivel naţional, o statistică a Inspecţiei Muncii arată că numărul victimelor ca urmare a accidentelor de muncă produse în anul 2015 a fost de 3.115, din care 119 morţi şi 2.996 de persoane şi-au pierdut capacitatea de muncă în urma acestor incidente.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow