More

  Pascani: Au inceput lucrarile de reparare a strazilor

  Array

  Vesti bune pentru pascaneni. Lucratorii de la Serviciul de Gospodarie Comunala au inceput de astazi lucrarile de reparare a drumurilor. Timp de cateva zile, gropile din asfalt vor fi decopertate si maturate urmand ca de la inceputul saptamanii viitoare sa fie plombate cu mixture asfaltice.

  Lucrarile de intretinere au inceput cu strada Ceferistilor si vor continua pe arterele principale ale orasului. Ele vor continua apoi pe stazile secundare si aleile din cartiere. De asemenea, vor fi reparate si strazile din suburbii.

  Mentionam ca licitatia pentru mixturi asfaltice a fost castigate de societatea Eky – Sam SRL din Targu Frumos cea care detine si statia de mixturi de langa bariera CFR, spre Lunca. Este vorba despre o cantitate de 3.151 de tone de mixturi la un pret de aproape 10 mld lei vechi fara TVA.

  De asemenea, Primaria Pascani intentioneaza sa contracteze un imprumut comercial de 3 mil de lei pentru asfaltarea strazii Stefan cel Mare din Fantanele pana la semafoare si a altor strazi din Pascani. Iar prin implementarea proiectului PID tot in acest an ar urma sa fie asfaltate cca 4 km de strazi in zona Vale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI