18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Pascani: Au inceput lucrarile de reparare a strazilor

Vesti bune pentru pascaneni. Lucratorii de la Serviciul de Gospodarie Comunala au inceput de astazi lucrarile de reparare a drumurilor. Timp de cateva zile, gropile din asfalt vor fi decopertate si maturate urmand ca de la inceputul saptamanii viitoare sa fie plombate cu mixture asfaltice.

Lucrarile de intretinere au inceput cu strada Ceferistilor si vor continua pe arterele principale ale orasului. Ele vor continua apoi pe stazile secundare si aleile din cartiere. De asemenea, vor fi reparate si strazile din suburbii.

Mentionam ca licitatia pentru mixturi asfaltice a fost castigate de societatea Eky – Sam SRL din Targu Frumos cea care detine si statia de mixturi de langa bariera CFR, spre Lunca. Este vorba despre o cantitate de 3.151 de tone de mixturi la un pret de aproape 10 mld lei vechi fara TVA.

De asemenea, Primaria Pascani intentioneaza sa contracteze un imprumut comercial de 3 mil de lei pentru asfaltarea strazii Stefan cel Mare din Fantanele pana la semafoare si a altor strazi din Pascani. Iar prin implementarea proiectului PID tot in acest an ar urma sa fie asfaltate cca 4 km de strazi in zona Vale.

Alte articole