25.2 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Paşcani: Asociaţiile de locatari vor fi transformate, forţat, în asociaţii de proprietari. Cum comentaţi?

asociatii de locatari

 

Masuri radicale la Pascani pentru transformarea asociatiilor de locatari in asociatii de proprietari. Administratia locala intentioneaza sa supuna aprobarii Cosniliului Local, un proiect de hotarare, prin care, in mod obligatoriu, vechile asociatii de locatari, care functioneaza in afara cadrului legal, ar urma sa fie transformate in asociatii de proprietari.
Aceeasi masura a fost luata in mai multe orase din tara, acum multi ani de zile, in timp ce la Pascani s-a batut pasul pe loc asteptandu-se ca acesta transformare sa fie facuta din initiativa locatarilor.
In acest sens, saptamana viitoare, miercuri si vineri, incepand cu ora 16.00, Primaria Pascani va organiza doua dezbateri publice in sala de spectacole de la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”. Sunt asteptati sa participe atat locatarii de la bloc, cat si directorii Regiilor si reprezantantii Primariei. In cadrul celor doua intalniri se vor dezbate si alte probleme comunitare cum ar fi, pierderile de apa de la subsoluri, facturile mari la incalzire, curatenia de primavara sau cainii comunitari.
Mentionam ca in prezent, la Pascani, functioneaza 14 asociatii de locatari care cuprinde cca 80 din apartamente si 16 asociatii de proprietari, cele din urma mult mai mici, pe bloc sau scari de bloc. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow