0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Pașcani: Apartament spart și mașină furată, în timp ce proprietarul era în concediu

Un pascanean a fost prădat de hoți săptămână trecută. Persoane necunoscute ar fi intrat într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu, din zona Vale a municipiului, de unde ar fi furat mai multe bunuri, dar si mașina proprietarului din fata blocului. Totul s-ar fi petrecut într-una din zilele din perioada 15-22 august, când victima era plecata in concediu.

 


Oamenii legii au fost sesizați duminica, 22 august, despre furt si a fost deschis un dosar de cercetare penala. 

Perioada concediilor nu s-a terminat iar polițiștii recomanda tuturor cetățenilor sa fie precauți atunci când pleacă in vacanta. Printre principalele sfaturi date de oamenii legii, sunt si următoarele: sa nu posteze pe retelele de socializare faptul ca sunt intr-un loc anume, sa isi asigure locuinta printr-un sistem antiefractie, sa isi monteze camere video de supraveghere si altele.

De precizat este faptul ca, potrivit unui site de asigurări, anul trecut au fost sparte de hoți, in medie, 49 de locuințe pe zi. Calculul a fost făcut in urma unui raport al Poliției Romane, in care a fost precizat ca in 2020 au fost înregistrate peste 18.000 de furturi din case, in toată tara. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow