22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Pascani: 50 de cadre medicale s-au specializat in tehnici de masaj si recuperare

Inca o meserie pentru 50 de cadre medicale si asistenti sociali din Pascani. Astazi, 24 iulie a.c., la Spitalul Municipal de Urgente Pascani a avut loc examenul final pentru un curs de recalificare profesionala, din fonduri europene.
Mai exact, o asociatie din Bucuresti si Helicomed Iasi au inceput din luna noiembrie a.t. un proiect pentru recalificarea profesionala a angajatilor din sectorul sanitar si social. S-au format doua grupe de cate 28 de persoane pentru doua calificari: tehnician maseur si pedagog de recuperare. Cursul a constat atat intr-o parte teoretica cat si in una practica care s-a desfasurat la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

Astazi, in sala de referate a avut loc examenul final. Dupa promovarea acestuia, cursantii vor obtine un certificat de calificare acreditat de Centrul National de Formare a Adultilor, cu ajutorul caruia se pot angaja sau chiar deschide propriul cabinet.

Printre cursanti se afla si Daniela Grecu, asistenta medicala la Spitalul de Urgenta Pascani. Ea sustine ca a dorit sa urmeze aceste cursuri gratuite tocmai pentru a obtine inca o calificare.
Lectorii care au organizat acest curs spun ca intentioneaza sa mai organizeze asemenea intalniri la Pascani petru recalificare profesionala si in alte domenii care vor fi cautate pe piata muncii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow