16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Pascani: 40 de comercianti vor fi dati afara din Piata Vale, din cauza datoriilor. Peste 100 de persoane isi vor pierde locul de munca

Masuri radicale din partea administratiei locale din Pascani impotriva agentilor economici din pietele pascanene, care au datorii la bugetul local. Primaria a reziliat incepad de maine contractele de inchiriere pe spatiile detinute din domeniul public, pentru 42 de societati comerciale. Mai mult acestea urmeaza sa fie actionate in judecata pentru recuperarea debitelor, valoarea totala a restantelor mai vechi de 3 luni de zile fiind de aproape 4, 5 miliarde de lei vechi.
Masura va avea ca prim efect desfiitarea a aproape 100 de locuri de munca si cresterea ratei somajului. Viceprimarul Vasile Axinte spune ca cei 42 de comercianti cu datorii au primit somatii de plata acum 30 de zile si ca in acesta perioada nu au manifestat nici un interes pentru achitarea sau macar reesalonarea lor . El a mai spus ca standurile libere vor fi inchiriate celorlalti comercianti sau altor societati care au depus deja cereri.
Orizont.info

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...