1.3 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Paşcani: 101 oameni muşcaţi de câini în 2013

cainii-comunitari-devin-mai-agresivi-pe-timpul-verii-vezi-de-ce-99580Peste o suta de oameni au fost muscati de cainii vagabonzi in 2013. Zilele acestea, reprezentantii Spitalului de Urgenta Pascani au prezentat o statistica a persoanelor care au ajuns pe patul de spital din cauza patrupedelor.

Daca in primele luni ale anului s-au inregistrat intre 5 si 10 cazuri de pacienti cu plagi muscate de caini, in lunile iulie si august numarul acestora s-a triplat ajungand si la 30 de victime lunar.

In total, au trecut prin Compartimentul de Primiri Urgente nu mai putin de 101 persoane care au cazut prada animalelor flamande. Nu putine au fost situatiile in care oamenii le-au declarat medicilor ca din senin cainii s-au napustit asupra lor si si-au infipt coltii in picioare sau maini provocandu-le rani grave.

Potrivit purtatorului de cuvant, Diana Acsinte, pacientii trebuie sa se prezinte imediat la spital in astfel de cazuri pentru a face o serie de injectii pentru ca organismul sa nu fie afectat de microbii aflati in gura animalelor.

Tot in 2013 au mai ajuns la unitatea medicala 6 persoane muscate de cal, 3 de pisica, una de sobolani si 33 de capuse.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow