19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Pășcănenii vor taxe și impozite mai mici

  Ultimele știri

   

  Fără asfalt și canalizare, un bărbat din Pașcani plătește taxe și impozite cât o persoană care stă în zona centrala din oras și are tot confortul. Nemulțumitul a venit să stea de vorbă cu primarul Municipiului, pentru a-i aduce la cunoștință despre starea cartierului “Dalas”. Nu este singurul. Vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  “Nu mai plătesc nici un impozit la bugetul local dacă nu va fi mai mic”. A spus răspicat un pășcănean care de câțiva ani s-a mutat la casă, pe strada Mușatinilor din Municipiu. Mai exact în cartierul Dalas. El spune că, nici într-o comună drumul nu e mai plin de noroi ca acolo și că e nevoit, până-n vară să poarte cizmele de cauciuc.

  Domnul Florescu mai spune că, deși e la zi cu plata, în acest an nu va mai plăti taxele si impozitele locale dacă nu vor fi mai mici, adică adaptate mediului în care își desfășoara viața de zi cu zi.

  De asemenea și cetățenii din Blăgești sunt în aceeași situație. Ei consideră că plătesc prea mult la taxe și impozite, la fel ca cei care stau în zona centrală și că nici măcar nu au apă curentă și canalizare.

  Primarulul Municipiului Dumitru Pantazi, a spun că se încearcă o reanalizare a zonelor, iar cei responsabili vor modifica documentul, dacă se impune.

  Tot pe această problemă a venit la audiențe și Viorica Ojică ce locuiește pe strada Avram Iancu.

   

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet