15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Pășcănenii vor taxe și impozite mai mici

 

Fără asfalt și canalizare, un bărbat din Pașcani plătește taxe și impozite cât o persoană care stă în zona centrala din oras și are tot confortul. Nemulțumitul a venit să stea de vorbă cu primarul Municipiului, pentru a-i aduce la cunoștință despre starea cartierului “Dalas”. Nu este singurul. Vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

“Nu mai plătesc nici un impozit la bugetul local dacă nu va fi mai mic”. A spus răspicat un pășcănean care de câțiva ani s-a mutat la casă, pe strada Mușatinilor din Municipiu. Mai exact în cartierul Dalas. El spune că, nici într-o comună drumul nu e mai plin de noroi ca acolo și că e nevoit, până-n vară să poarte cizmele de cauciuc.

Domnul Florescu mai spune că, deși e la zi cu plata, în acest an nu va mai plăti taxele si impozitele locale dacă nu vor fi mai mici, adică adaptate mediului în care își desfășoara viața de zi cu zi.

De asemenea și cetățenii din Blăgești sunt în aceeași situație. Ei consideră că plătesc prea mult la taxe și impozite, la fel ca cei care stau în zona centrală și că nici măcar nu au apă curentă și canalizare.

Primarulul Municipiului Dumitru Pantazi, a spun că se încearcă o reanalizare a zonelor, iar cei responsabili vor modifica documentul, dacă se impune.

Tot pe această problemă a venit la audiențe și Viorica Ojică ce locuiește pe strada Avram Iancu.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow