10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Pascanenii vor postul BIT TV pe reteaua RCS-RDS

- Advertisement -

Pascanenii vor postul local BIT TV pe reteaua RCS-RDS. Un grup de cetateni au inceput sa stranga semnaturi pentru ca postul de televiziune sa fie introdus din nou in grila de programe. Ei au precizat ca in caz contrar vor rezilia contractul si vor merge la o alta retea de cablu unde se emite BIT TV.

Un grup de pascaneni strang semnaturi ca BIT TV sa intre din nou in grila de programe a retelei RCS-RDS. Ei vor merge ulterior la punctul de lucru din Pascani al societatii, unde isi vor exprima nemultumirea. Unii dintre ei au luat deja decizii radicale si s-au mutat pe o alta retea de cablu.

Oamenii sunt de parere ca postul local ar trebui emis, in primul rand pentru buna informare a pascanenilor. Mai mult, ei vor ca administratia locala sa gaseasca o solutie ca aceasta problema sa fie rezolvata intr-un timp cat mai scurt.
Si o parte din pensionarii de la Asociatia Faclia sunt de aceeasi parere.

De ieri, a aparut si o petitie pe internet. “Dorim ca postul de televiziune BIT TV Pascani sa fie reintrodus in grila de programe a operatorului de cablu RCS- RDS, pe reteaua din Pascani. Postul nu mai poate fi receptionat din decembrie 2013 pe motiv ca taxele impuse de operator sunt foarte mari si nejustificate.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul http://www.petitieonline.net/petitie/26832151/ semneaza, completati campurile, cele marcate cu * sunt obligatorii, apoi dati click pe semneaza petitia. In cateva secunde primiti un e-mail cu un link, odata accesat, semnatura dumneavoasta este valida.

IMPORTANT! TREBUIE SA INTRATI PE ADRESA DE MAIL PENTRU A DA CLICK PE LINK-UL TRIMIS DE SITE!

Semneaza si tu!”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow