11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Pășcănenii vor parcări. Câțiva cetățeni vor să le amenajeze din banii lor

Fiind nevoiţi să parcheze 3 maşini pe două locuri de parcare, păşcăneni au luat iniţiativă şi au pus la cale un proiect pentru a-şi amenaja o parcare proprie lângă scara în care locuiesc. După ce s-au pus de acord cu privire la împărţirea costurilor şi au obţinut aprobarea verbală din partea vecinilor au început să pună în practică lucrarea propusă.
Timofte Lucian de pe strada Izvoarele din Municipiu, împreună cu alţi 3 locatari din scară au decis să amenajeze o parcare cu banii lor, pe un teren situat lângă blocul în care locuiesc. Se interesează de costurile materialelor, dar pentru a putea începe lucrările păşcăneanul are nevoie de autorizaţie, iar pentru acest lucru a venit astăzi la Primărie.

Bărbatul spune că a luat această decizie deoarece este nevoit să îşi parcheze maşina împreună cu alţi vecini într-un loc foarte îngust, unde sunt doar două locuri de parcare. De aceea nu poate să deschidă bine portierele maşinii, riscând să lovească autoturismul de lângă.

Viceprimarul Municipiului, Vasile Axinte i-a adus la cunoştinţă bărbatului că nu poate primi o autorizaţie pentru a face parcare dar că există un proiect la nivelul oraşului prin care se vor amenaja mai multe spaţii destinate acestui scop, iar zona menţionată de păşcănean este inclusă în proiect.

Menţionăm că nu se ştie situaţia cu numărul locurilor de parcare disponibile la nivelul Municipiului. La Serviciul de Finanţe din Paşcani sunt în evidenţă aproximativ 10 mii de autoturisme.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow