More

  Pășcănenii vor locuri de veci

  Array

  Frica de a nu rămâne cu morţii în casă îi duce pe păşcăneni la sediul administraţiei locale să întrebe ce se întâmplă cu noul cimitir din Fântânele. În acestă situaţie se află doi cetăţeni care s-au prezentat astăzi la audienţele săptămânale pentru a primi un răspuns.

  De exemplu, Natalia Ciubotaru are nevoie de un loc de veci pentru socrul ei internat în stare gravă la Paliative. Femeia spune că stă cu frică ca bătrânul să nu moară şi să nu aibă unde să îl îngroape creştineşte.

  Un alt bărbat care se preocupă să aibă un loc de veci este Mihai Ungureanu. El locuieşte la o casă pe strada Fântânele şi ar vrea să fie îngropat în noul cimitir, care ar trebui să fie chiar acolo, în cartier.

  Edilul municipiului, cel care a ţinut astăzi audienţele, le-a transmis păşcănenilor că administraţia locală se află în proces cu un cetăţean care deţine o suprafaţă de teren în zonă şi se suprapune cu locul unde trebuie să se construiască cimitirul. Acesta a acţionat Primăria în instanţă, iar până nu va fi o hotărâre definitivă, administraţia locală nu poate face nici o investiție.

  Menţionăm că audienţele de astăzi au fost ţinute de edilul municipiului dumitru Pantazi şi s-au prezentat aproximativ 20 de persoane. Printre cele mai dezbătute probleme au fost cele de fond funciar, dar şi cererile de ajutor bănesc pentru medicamente sau înmormântări.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI