More

  Păşcănenii vor fi chestionaţi, acasă, pentru lista de investiţii şi bugetul local

  Consultare publică fără precedent la Paşcani pentru pregătirea proiectului de buget şi a listei de investiţii pentru anul 2020. Primăria municipiului a anunţat că cetăţenii vor fi chestionaţi acasa privitor la proiectele şi cheltuirea banilor publici în următoarele săptămâni de zile. Mai exact fiecare locuitor va primi acasă, în câteva zile, câte un formular cu două întrebări care ar trebui să fie completat:

  Ce investiţii propuneţi să fie realizate din bani publici de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Paşcani, pe strada sau cartierul unde locuiţi?

  Ce investiţii propuneţi să fie realizate din bani publici de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Paşcani, în municipiul Paşcani, in alta zona decât cea în care locuiţi?

  Chestionarele completate pot fi depuse în căsuţele poştale care vor fi amplasate în suburbiile şi cartierele din Paşcani, în zonele cele mai frecventate. Răspunsurile vor fi centralizate şi vor fi făcute publice, bugetarea investiţiilor urmând să fie votată de consilierii locali.

  Bugetul şi lista de investiţii pentru anul 2020 ar urma să fie aprobate în luna februarie a.c. Până atunci cele două proiecte vor fi puse pe site-ul Primăriei pentru a putea fi consultate şi amendate de cetăţeni. Un anunţ în acest sens a fost postat şi pe paginile de Facebook ale Primăriei şi primarului municipiului,  unde cetăţenii au postat zeci de mesaje şi propuneri.

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

    Veteran pascanean – 100 de ani de viață cu credință în Dumnezeu (foto)

  Sărbătoare deosebită în comunitate. Un veteran de război din suburbia Gastesti a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Este vorba despre maiorul Vasile...

  Alice Narcisa Chiriac, șefa de promoție a Colegiului Tehnic „Unirea”. Discurs la final de liceu

  S-a mai scris o pagină în istoria Colegiului Tehnic CF "Unirea" din Pașcani. Cu emoții și regret în același timp, absolvenții claselor a XII-a...

  Elena Grosu, eleva de nota zece a Liceului Teoretic “Miron Costin”

  Și promoția 2020 a Liceului Teoretic “Miron Costin”  și-a luat rămas bun de la anii de liceu. Munca, perseverența și seriozitatea cu care au...

  Opinii