More

  Pășcănenii vor cruciulițe în mașină

  Array

  Păşcănenii nu vor să audă de legea care interzice cruciuliţele în maşină. Ei consideră că parlamentari propun astfel de legi pentru a masca adevăratele probleme care duc la creşterea numărului de accidente rutiere.
  Parlamentarii au propus spre dezbatere un proiect de lege prin care să se interzică luminile suplimentare dar şi a cruciuliţelor montate pe parbriz. Potrivit acestora, cruciuliţele sau alte materiale aplicate pe parbrizul sau luneta maşinii scad vizibilitatea şoferului ceea ce duce adesea la accidente.
  Şoferii păşcăneni consideră că legea propusă de parlament este aberantă şi că ar trebui ca aceştia să ia măsuri legate de semnalizarea corespunzătoare a şoselelor sau a gropilor existente ceea ce reprezintă întradevăr motivele din cauza cărora creşte numărul de accidente rutiere.

  Și reprezentanţii bisericii contrazic  argumentele aleşilor guvernului, ba mai mult sunt de părere că o icoană sau o cruce în maşină ne oferă o protective divină necesară la un drum lung.

  Legea prevede că obturarea imaginii pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale se sancţionează cu o amendă minimă de 472 lei şi între 9 şi 20 de puncte. În această lege însă nu intră în acest moment şi cruciuliţele sau icoanele prinse pe parbriz.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI