More

  Pășcănenii vor bani pentru medicamente

  Array

  Problemele de sănătate şi veniturile mici îi copleşesc pe păşcănenii care se prezintă la audienţe şi solicită bani pentru medicamente. Numai în această săptămână au venit la Primărie 3 cetăţeni cu boli grave a căror tratamente trec de câteva mii de lei.

  În această situaţie se află Vasile Răţoi din Paşcani. Bărbatul suferă de cancer şi necesită un tratament care ajunge la 1500 lei. Deoarece pensia este foarte mică, bărbatul s-a prezentat la audienţe pentru a cere sprijin financiar administraţiei locale.

  Aceeaşi problema o are şi Rodica Grămadă. Păşcăneancă are nevoie de 2400 lei pentru a face un tratament urgent la picioare. Femeia spune că nu aşteaptă să îi fie oferită toată suma însă un ajutor cât de mic este binevenit.

  Şi un alt bătrân a cerut bani pentru medicamente azi. Pentru toţi, răspunsul administraţiei locale a fost că li se va face anchetă după care vor primi o sumă de bani în funcţie de necesităţi.

  Menţionăm că la audienţele de astăzi s-au prezentat 15 păşcăneni. Printre cele mai numeroase solicitări au fost de fond funciar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI