More

  Pășcănenii vor bani pentru medicamente

  Array

  Problemele de sănătate şi veniturile mici îi copleşesc pe păşcănenii care se prezintă la audienţe şi solicită bani pentru medicamente. Numai în această săptămână au venit la Primărie 3 cetăţeni cu boli grave a căror tratamente trec de câteva mii de lei.

  În această situaţie se află Vasile Răţoi din Paşcani. Bărbatul suferă de cancer şi necesită un tratament care ajunge la 1500 lei. Deoarece pensia este foarte mică, bărbatul s-a prezentat la audienţe pentru a cere sprijin financiar administraţiei locale.

  Aceeaşi problema o are şi Rodica Grămadă. Păşcăneancă are nevoie de 2400 lei pentru a face un tratament urgent la picioare. Femeia spune că nu aşteaptă să îi fie oferită toată suma însă un ajutor cât de mic este binevenit.

  Şi un alt bătrân a cerut bani pentru medicamente azi. Pentru toţi, răspunsul administraţiei locale a fost că li se va face anchetă după care vor primi o sumă de bani în funcţie de necesităţi.

  Menţionăm că la audienţele de astăzi s-au prezentat 15 păşcăneni. Printre cele mai numeroase solicitări au fost de fond funciar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet