More

  Pășcănenii vor bani pentru facturi și reparații la casa

  Array

  Împovăraţi de datoriile acumulate la întreţinere tot mai mulţi păşcăneni se prezintă la Primărie pentru a cere bani. În această situaţie este şi Gheorghe Tudorache din Paşcani care a venit ieri la audienţe şi a cerut ajutor financiar.

  Bărbatul trăieşte dintr-o pensie de 650 lei, însă mare parte din această sumă se duce pe medicamente şi o rată pe care o are la bancă. De-a lungul timpului a adunat datorii de aproape 3 100 lei la RAGCL şi oricât ar încerca să achite nu reuşeşte. Acesta a cerut administraţiei locale să îi dea un ajutor financiar pentru a-şi achita facturile restante.

  Viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu cea care a ţinut ieri audienţele i-a spus bărbatului că poate primi un ajutor pentru medicamente şi i-a sugerat să meargă la regia de termoficare să vadă cum poate plăti suma restantă eşalonat.

  Un alt caz prezentat la audienţele de ieri a fost al păşcănencei Teodora Istrate. Femeia a cumpărat anul trecut o locuinţă, însă la scurt timp după finalizarea tranzacţiei au apărut problemele la acoperişul casei, iar apoi au fost afecti şi pereţii. Femeia spune că nu are bani să facă reparaţii şi trăieşte în fiecare zi cu frică ca nu cumva să se dărâme.

  Reprezentanţii Compartimentului de Asistenţă Socială vor merge săptămâna viitoare la femeie acasă, iar în funcţie de rezultatul anchetei sociale făcută de Primărie se va decide dacă păşcăneancă poate primi un ajutor financiar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI