30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Pășcănenii vânează greșelile Apa Vital. Lucrările de la C 23 nu au fost finalizate

creditfix.ro
vivacredit.ro
credius.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
answear.ro

Ultimele știri

Pascanenii au inceput sa fie din ce in ce mai vigileti in legătura cu ceea ce se intampla in cartierele in care locuiesc. De exemplu, un cetățean a oprit reporterii BIT TV pe stradă pentru a-și spune nemulțumirea, în legătură cu niște lucrări la rețeaua de apă și canalizare.

În spatele blocului C 23 de la intersecția străzilor Izvoarelor cu Mihai Eminescu, Apa Vital si RAGCL fac lucrări de branșament. De la începutul anului până zilele trecute au fost făcute săpături pentru canalizare și camin de apă. De vreo câteva zile, lucrările au sistat, iar cetățenii care locuiesc acolo reclamă faptul că muncitoii au distrus spațiul verde și a fost lăsat așa, plin de moluz.

Ba mai mult, nea Toader, roagă administrația locală să fie luate măsuri în această privință iar terenul să fie amenajat și bordurile distruse să fie reparate de către cei în cauză.

Reprezentanții Apa Vital, cei care efectuează lucrările, spun că acestea nu sunt finalizate și că în următoarea perioadă vor fi reluate. Ei spun că vor repara și ce s-a distrus.

Apa Vital desfășoară mai multe lucrări de întreținere și investiții în Municipiu. În perioada următoare se va implementa un proiect în valoare de 13 milioane de euro din fonduri europene pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în Pașcani și suburbii.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI