More

  Pășcănenii sunt așteptați la Judecătorie

  Array

  Judecătoria din Paşcani organizează Ziua porţilor deschise. Evenimentul are loc vineri,  cu ocazia Zilei justiţiei civile. Acţiunile încep la ora 10:00. Cetăţenii sunt invitaţi să viziteze Judecătoria oraşului, ocazie cu care pot afla informaţii despre activitatea judecătorilor şi despre modul cum se desfăşoară şedinţele de judecată.

  judecatoria-pascani

  Cât mai mulţi cetăţeni alături de elevii şi studenţii care doresc să urmeze cariera de magistrat sunt aşteptaţi vineri, 23 octombrie, la Judecătoria din Paşcani pentru a afla ce se ascunde în spatele sălilor de judecată şi a muncii cu legea, circuitul unui dosar, precum şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze.

  Agenda manifestării mai cuprinde vizitarea spaţiilor destinate relaţiei cu publicul şi a unor zone unde accesul este restricţionat, vizualizarea modului în care funcţionează programul informatizat ECRIS, prezentarea modalităţilor în care se pot obţine informaţii de pe Portalul instanţelor şi Infochiosc.

  Această manifestare are ca scop aprofundarea cunoştinţelor cetăţenilor despre modul de funcţionare a justiţiei şi stabilirea unor relaţii de încredere între cei care înfăptuiesc justiţia şi justițiabili.

  Reprezentanţii Judecătoriei Paşcani menţionează că asigurarea posibilităţii vizitării încăperilor care au relevanţă pentru activitatea instanţei se va face în funcţie de disponibilitatea acestora şi fără a se perturba activităţile curente ale instituţiei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI