20.2 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022
Array

Pășcănenii sunt așteptați la Judecătorie

- Advertisement -

Judecătoria din Paşcani organizează Ziua porţilor deschise. Evenimentul are loc vineri,  cu ocazia Zilei justiţiei civile. Acţiunile încep la ora 10:00. Cetăţenii sunt invitaţi să viziteze Judecătoria oraşului, ocazie cu care pot afla informaţii despre activitatea judecătorilor şi despre modul cum se desfăşoară şedinţele de judecată.

judecatoria-pascani

Cât mai mulţi cetăţeni alături de elevii şi studenţii care doresc să urmeze cariera de magistrat sunt aşteptaţi vineri, 23 octombrie, la Judecătoria din Paşcani pentru a afla ce se ascunde în spatele sălilor de judecată şi a muncii cu legea, circuitul unui dosar, precum şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze.

Agenda manifestării mai cuprinde vizitarea spaţiilor destinate relaţiei cu publicul şi a unor zone unde accesul este restricţionat, vizualizarea modului în care funcţionează programul informatizat ECRIS, prezentarea modalităţilor în care se pot obţine informaţii de pe Portalul instanţelor şi Infochiosc.

Această manifestare are ca scop aprofundarea cunoştinţelor cetăţenilor despre modul de funcţionare a justiţiei şi stabilirea unor relaţii de încredere între cei care înfăptuiesc justiţia şi justițiabili.

Reprezentanţii Judecătoriei Paşcani menţionează că asigurarea posibilităţii vizitării încăperilor care au relevanţă pentru activitatea instanţei se va face în funcţie de disponibilitatea acestora şi fără a se perturba activităţile curente ale instituţiei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow