17.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Pascanenii s-au saturat de cersetori

In ultima perioada pascanenii sunt sufocati de cersertori, fie ca merg la statiile peco pentru a alimenta masinile, fie ca merg la biserica, la super market sau pur si simplu sa achite o facuta mereu se intalnesc cu aceste persoane. Politstii locali ii tot amendeaza dar din pacate mai mult nu se poate face, cel putin ca si cadru legal.

Cei mai multi pascaneni s-au aratat deranjati de prezenta numeroasa a cersetorilor dar o parte dintre ei spun ca inteleg de ce apeleaza atat de multi la mila lor datorita saraciei din tara noastra.

In zilele de 11, 12 si 16 septembrie 2012, Ionut Glodeanu de 35 ani din Roman, Irina Elena Padureanu de 31 ani din Pascani, Petru Iulian judele in varsta de 20 ani din comuna Stolniceni Prajescu si Claudia Ciobotaru de 29 ani din comuna Ciohorani au fost depistati in timp ce apelau la mila cetatenilor desi sunt apti de munca. Cu totii au fost sanctionati din nou de catre politistii locali cu amenda contraventionala de 100 lei.

Agentii promit continuarea actiunilor pe aceasta linie, deoarece de multe ori acesti cersetori pot deveni agresori ori infractori.

Alte articole