18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Păşcănenii renunţa la contracte individuale la apă pentru plata, în rate, a datoriilor

Păşcănenii renunţa la contracte individuale la apă pentru cele semnate prin intermediul reprezentanţilor de scară. Cel puţin asa susţin reprezentanţii operatorului ieşean, asaltat în ultimele zile de tot mai mulţi locatari dornici să îşi rezolve acesta problemă. Chiar dacă vor să nu mai depindă de vecini, cel puţin deocamdată, aleg varianta contractului colectiv pentru a putea beneficia de facilitatea de a achita, în rate, datoria acumulată pentru neplata consumului de apă timp de un an de zile.
Până acum au fost încheiate contracte în 205 scări de bloc şi sunt în pregătire alte 9, adică în peste jumătate din condominii, în timp ce la case şi societăţi comerciale problema a fost rezolvată aproape în totalitate.
Menţionăm că pentru încheierea contractelor individuale trebuie mai întâi achitate la zi datoriile acumulate pentru consumul de apă. Semnarea contractului se poate face în trei variante tehnice: cu apometre dotate cu dispozitive de citire la distanţă, cu apometrele pe casa scărilor sau cu branşamente individuale. Soluţia trebuie implementată tuturor locatarilor din scara blocului, în acelaşi timp.

Alte articole