More

  Păşcănenii preferă să facă reclamaţii în loc de reparaţii la subsolurile blocurilor

  Array

  instalatii-sanitare-subsoluri

  Pascanenii inca invata cum sa administreze si sa intretina spatiile comune de la bloc. Chiar daca este greu de crezut si acum sunt proprietari sau sefi de asociatii care nu stiu unde sa depuna o cerere pentru repararea tevilor de distributie, de la subsoluri.
  Unii se multumesc doar sa reclame telefonic pierderile la apa, altii fac sesizari ca facturile sunt foarte mari din cauza pierderilor. Cea mai buna solutie este insa sa contactati servicul specializat din cadrul RAGCL Pascani. La cerere, ei vin si fac o evaluare a lucrarilor, achizitioneaza materialele si executa reparatiile necesare. Asta doar daca subsolurile sunt curatite inainte pentru a putea ajunge la tevi.

  Locatarii pot plati si in rate contravaloarea facturii, avansul minim fiind de 30%. Acolo unde functioneaza asociatiile de proprietari, facturarea se face pe asociatie, nu pe fiecare apartament in parte.

  Reprezentantii RAGCL atrag atentia ca sunt blocuri in Pascani care au pierderi foate mari la apa din cauza deteriorarii retelor de distributie de la subsoluri. Acolo insa, nici un sef de asociatie sau locatarii nu sunt interesati sa faca reparatii. Un exemplu in acest sens sunt blocurile de garsoniere G3 si G4 unde pierderile de apa sunt foarte mari. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet