25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Păşcănenii preferă să facă reclamaţii în loc de reparaţii la subsolurile blocurilor

instalatii-sanitare-subsoluri

Pascanenii inca invata cum sa administreze si sa intretina spatiile comune de la bloc. Chiar daca este greu de crezut si acum sunt proprietari sau sefi de asociatii care nu stiu unde sa depuna o cerere pentru repararea tevilor de distributie, de la subsoluri.
Unii se multumesc doar sa reclame telefonic pierderile la apa, altii fac sesizari ca facturile sunt foarte mari din cauza pierderilor. Cea mai buna solutie este insa sa contactati servicul specializat din cadrul RAGCL Pascani. La cerere, ei vin si fac o evaluare a lucrarilor, achizitioneaza materialele si executa reparatiile necesare. Asta doar daca subsolurile sunt curatite inainte pentru a putea ajunge la tevi.

Locatarii pot plati si in rate contravaloarea facturii, avansul minim fiind de 30%. Acolo unde functioneaza asociatiile de proprietari, facturarea se face pe asociatie, nu pe fiecare apartament in parte.

Reprezentantii RAGCL atrag atentia ca sunt blocuri in Pascani care au pierderi foate mari la apa din cauza deteriorarii retelor de distributie de la subsoluri. Acolo insa, nici un sef de asociatie sau locatarii nu sunt interesati sa faca reparatii. Un exemplu in acest sens sunt blocurile de garsoniere G3 si G4 unde pierderile de apa sunt foarte mari. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow