21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Păşcănenii nu vor cu secretarul, ci cu primarul, la audienţe

zuzan

Dezamagire pentru zecile de persoane care s-au prezentat si astazi, 25 aprilie la audientele de la Primaria Pascani. Desi in mod obisnuit sunt inscrisi pe liste in jur de 30 de persoane, astazi au fost prezenti doar 9, dintre care majoritatea au plecat imediat cand au vazut cine tine audiente. Asta pentru ca a fost randul secretarului, Mircea Zuzan. Insa, cei care au ramas au avut noroc, primind raspuns pe loc.

Desi, in alte cazuri erau doar semnalate problemele cu care se confrunta cetatenii, urmand sa fie rezolvate, astazi situatia a stat altfel. De exemplu doua probleme de fond funciar au fost solutionate pe loc si directionate la OCPI, asta pentru ca cetatenii aveau toate actele in regula la dosar.

Mai mult decat atat, si un tanar pascanean care a terminat facultatea, cu licenta in industia alimentatiei a fost ajutat de catre secretarul administratiei locale. Reprezentantul primariei Pascani a luat legatura cu mai multe societati de profil din Municipiu, si a trimis CV-ul tanarului incercand sa-i gaseasca un loc de munca.

O alta problema prezentate a fost cearta unor locatari dintr-un bloc din Pascani din cauza uscatorului. Fiind un bun comun, acestia se cearta seara de seara, pentru a beneficia fiecare familie din acel bloc de o bucata din uscator, pentru a depozita acolo fel de fel de lucruri. Mircea Zuzan a trimis la fata locului reprezentantul Primariei care se ocupa de Asociatiile de Proprietari si Locatari din Municipiu, pentru a lua masurile necesare.

Mentionam ca audientele de astazi s-au incheiat dupa numai 10 minute. In schimb atunci cand audientele sunt tinute de primar sau viceprimar acestea dureaza pana la 3 ore. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow