More

  Pășcanenii nu vor buletine biometrice

  Array

  Pascanenii nu vor sa isi faca buletine biometrice. Noile carti de identitate nasc controverse in randul oamenilor, care cred ca in acest fel vor fi urmariti peste tot. Din acest motiv, in primele luni ale anului, foarte multe persoane si-au schimbat bulentinul.

  La Pascani nu se fac inca carti de identitate biometrice. De ieri, 01 aprilie, aceste acte speciale se fac doar in Bucuresti si inca patru judete din tara, printr-un program pilot. In municipiu, nu exista nici o dispozitie in acest sens.

  buletine
  Pascanenii sunt reticienti in legatura cu cipul care va fi in noul buletin. Ei cred ca asa vor fi gasiti peste tot si ca vor fi controlati in orice moment.

  Sunt totusi si persoane care considera noile carti de identitate ca fiind utile. Asta pentru ca in prezent nu exista un control asupra actualelor buletine.

  Multi oameni si-au luat masuri de precautie. Potrivit celor spuse de Irina Jitaru, sefa Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor, in primele luni ale anului foarte multe persoane si-au schimbat actele de identitate. Majoritatea dintre ei au declarat ca le-au pierdut.

  Reamintim ca noile carti de identitate nu sunt obligatorii si contin mai multe date personale printre care amprenta sau date din carnetul de sanatate.

  Mentionam ca noile acte starnesc controverse si sunt contestate in special de preoti.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI