15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Pășcănenii nu sunt de acord cu propunerea de desființare a sistemului centralizat de încălzire

Păşcănenii nu prea ar fi de acord cu desfiinţarea sistemului centralizat de încălzire de la RAGCL. Cel puţin aşa reiese în urma unui sondaj de opinie făcut de reporterii Bit Tv pe stradă. Majoritatea dintre cei intervievaţi s-au arătat îngrijoraţi de soarta celor în vârstă sau a familiilor cu probleme sociale care nu au avut banii necesari pentru a-şi pune centrale de apartament.
Ei au spus că regia de termoficare ar trebui să funcţioneze în continuare şi să ofere servicii la preţuri suportabile.

Puţini au fost cei care au spus că regia locală de termoficare ar trebui desfiinţată.

În legătură cu acordarea unor subvenţii de către Primărie pentru achiziţionarea centralelor de apartament pentru abonaţii de la RAGCL, păşcănenii nu au încredere în eficiența unei astfel de soluţii. Ei spun că ajutoarele respective ar trebui acordate doar celor care au întradevăr nevoie de bani, iar suma să fie suficientă pentru realizarea investiţiei.

Menţionăm că la dezbaterea publică privind lista de investiţii pentru 2016 de săptămâna trecută, un păşcănean a propus organizarea unui referendum în vederea desfiinţării serviciului local de termoficare şi acordarea unor subvenţii de la bugetul local pentru montarea unor centrale de apartament. Deocamdată nu a fost luată nici o decizie pe acastă tema.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow