8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Pascanenii nu mai vor scandal. Reprezentant de scara, pentru plata apei, dupa discutia cu primarul

audiente

Pascanenii nu mai au incredere in mesajele si indemnurile militantilor anti-Apa Vital, de a nu-si achita datoriile si de a refuza orice solutie propusa de operatorul iesean. Dupa un an de zile de asteptare, timp in care au acumulat datorii importante la plata apei consumate, tot mai multi dintre ei se intereseaza de conditiile de incheiere a contractelor de furnizare. Astazi la audiente a venit randul locatarilor de la blocul M 3 din cartierul Micro. Ei au venit sa afle de la primar ce trebuie sa faca pentru a pune capat acestei problele. Edilul i-a sfatuit sa isi desemneze un reprezentant de scara sau sa faca bransamente individuale. Unul dintre ei a acceptat, pe loc, sa ii reprezinte si sa incheie contractul de furnizare iar datoriile vor fi esalonate la plata in cateva luni de zile.
Oamenii au plecat impacati ca au gasit o rezolvare. Singurul nemultumit de acolo a fost Ioan Motatu unul dintre liderii militantilor Apa Vital. El i-a insotit pe locatari pentru al lua din nou la intrebari pe primar. Cand a vazut ca oamenii au acceptat sa se isi desemneze un reprezentant de scara a iesit dezamagit din sala de audiente, conform precizarilor purtatorului de cuvant al Primariei.
Mentionam ca Apa Vital Iasi continua masurile de debransare a blocurilor fara contracte la apa sau acolo unde sunt restante mari la plata facturilor . In cursul zilei de ieri au ramas fara apa locatarii de la scarile A si B din blocul S1 din zona Deal. Astazi a fost reluata furnizarea apei, dupa achitarea facturilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow