2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Pășcănenii nemulțumiți de serviciile societăților PREST SERV APA și RAGCL

Pascanenii sunt din ce in ce mai nemultumiti de serviciile oferite de societatile din subordinea Consiliului Local. La audientele tinute astazi de edilul, Dumitru Pantazi, cativa oameni au venit sa se planga despre facturile prea mari la apa sau despre neregulile in furnizarea caldurii.

Domnul Petrea a venit sa ceara autoritatilor locale solutii pentru problemele sale. Mai exact, barbatul sustine ca plateste prea mult la facturile pentru furnizarea apei, iar la fiecare doua luni, se adauga cativa metri cubi in plus justificati ca pierderi. Cu toate ca, ar fi verificat toate tevile din imprejurimile blocului sau la subsol si nu a dat de nici o defectiune. Pascaneanul a sesizat aceste nereguli, directorului societatii de apa si canal, care i-ar fi sugerat sa se mute in alta localitate daca nu ii convine cum se factureaza la Pascani.

Acelasi raspuns l-ar fi primit si o batrana in varsta de 77 ani , care locuieste singura, intr-un apartament cu doua camere de pe strada Izvoarelor.
Catinca Padurariu sustine ca, desi plateste, aerisirea caloriferelor este facuta de mantuiala si ca doar un calorifer din dormitor ofera caldura, iar celelalte sunt reci. Aceeasi problema a avut si anul trecut cu toate ca a platit facturi de aproape 300 lei. Astazi, si-a luat inima in dinti si a venit sa isi spuna oful edilului orasului, in speranta ca va gasi mai multa intelegere si o rezolvare a problemei.

Mentionam ca la audiente s-au inscris un numar de 15 persoane, insa s-au prezentat doar 9, cu probleme de fond funciar, cereri pentru ajutoare de inmormantare sau scutirea penalitatilor pentru chiriasii ANL.

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow