10.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Pășcănenii nemulțumiți de serviciile societăților PREST SERV APA și RAGCL

Pascanenii sunt din ce in ce mai nemultumiti de serviciile oferite de societatile din subordinea Consiliului Local. La audientele tinute astazi de edilul, Dumitru Pantazi, cativa oameni au venit sa se planga despre facturile prea mari la apa sau despre neregulile in furnizarea caldurii.

Domnul Petrea a venit sa ceara autoritatilor locale solutii pentru problemele sale. Mai exact, barbatul sustine ca plateste prea mult la facturile pentru furnizarea apei, iar la fiecare doua luni, se adauga cativa metri cubi in plus justificati ca pierderi. Cu toate ca, ar fi verificat toate tevile din imprejurimile blocului sau la subsol si nu a dat de nici o defectiune. Pascaneanul a sesizat aceste nereguli, directorului societatii de apa si canal, care i-ar fi sugerat sa se mute in alta localitate daca nu ii convine cum se factureaza la Pascani.

Acelasi raspuns l-ar fi primit si o batrana in varsta de 77 ani , care locuieste singura, intr-un apartament cu doua camere de pe strada Izvoarelor.
Catinca Padurariu sustine ca, desi plateste, aerisirea caloriferelor este facuta de mantuiala si ca doar un calorifer din dormitor ofera caldura, iar celelalte sunt reci. Aceeasi problema a avut si anul trecut cu toate ca a platit facturi de aproape 300 lei. Astazi, si-a luat inima in dinti si a venit sa isi spuna oful edilului orasului, in speranta ca va gasi mai multa intelegere si o rezolvare a problemei.

Mentionam ca la audiente s-au inscris un numar de 15 persoane, insa s-au prezentat doar 9, cu probleme de fond funciar, cereri pentru ajutoare de inmormantare sau scutirea penalitatilor pentru chiriasii ANL.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Intalnire cu primarii pentru Autostrada A8, Tărgu Neamt – Iasi. Incep forajele geotehnice

Intalnire importanta in sala de sedinte a Consiliului Local din Pascani cu privire la stadiul de realizare...

Parcul industrial al Pascaniului, deocamdata doar vorbe

Demersurile privind amenajarea unui parc industrial la Pascani bat pasul pe loc de luni de zile. Consiliiul...

Cum explica primarul Pintilie discursul din prima zi de scoala: Am fost invitat, am participat dar nu sunt de acord. In 2015 i-a trimis...

Prezenta autoritatilor locale si judetene doar la doua unitati de invataman din Pascani, la festivitatea de deschidere...

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI