More

  Pășcănenii nemulțumiți de curățenia din oraș

  Array

  Păşcănenii sunt nemulţumiţi de curăţenia din oraş. Primăria primeşte tot mai multe astfel de reclamaţii, inclusiv la audienţe unde se solicită ca reprezentanţii administraţiei locale să rezolve această problemă.

  De exemplu, astăzi un cetăţean a venit cu o listă impresionantă de probleme care au fost aduse la cunoştinţa viceprimarului. Bărbatul a atras atenţia că Esplanada şi scările recent modernizate trebuie spălate şi mai des măturate.

  Probleme sunt şi în Parcul Peştişorul. Acolo băncile sunt murdare din cauza păsărilor, iar trotuarele şi zonele special amenajate cu pietre ar trebui erbicidate.

  Nici între blocuri lucrurile nu stau mai bine. Reclamantul spune că, colectarea gunoiului se face prea rar, o dată pe săptămâna motiv pentru care acum în timpul verii atmosfera este greu de suportat.

  Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului i-a transmis bărbatului că va ţine cont de problemele ridicate de acesta şi va încerca să le găsească o rezolvare.

  Menţionăm că la audienţele de astăzi s-au prezentat aproximativ 10 persoane cu diferite reclamaţii sau cereri de ajutor financiar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI