25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022

Pășcănenii mai au de așteptat pentru imunizare. Nu se știe când va fi deschis al doilea flux de vaccinare

Data deschiderii celui de-al doilea flux de vaccinare anti COVID 19 in municipiul Pascani, ramane in continuare necunoscuta. Primarul, Marius Pintilie, a precizat in ultima conferinta de presa, ce a avut loc la sediul Primariei, joi, 18 martie, faptul ca administratia locala este pregatita pentru deschidere, dar asteapta aprobare de la nivel national.

S-au purtat discutii si la nivel judetean in legatura cu necesitatea unui nou flux sau centru de vaccinare, dar decizia finala este data de catre Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, anunta DSP Iasi.

Autoritatile locale precizeaza insa ca mai exista totusi si o problema in ceea ce priveste personalul. S-au inscris registratori si asistenti medicali, dar lipsesc doctorii. Edilul a precizat ca va incerca sa gaseasca o solutie impreuna cu Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, daca pana la data deschiderii nu vor fi doritori.

In aceeasi conferinta de presa, administratorul public, Claudiu Bodoasca, a precizat ca personalul din centrul de vaccinare de pe strada Sportului isi va primi banii la inceputul saptamanii viitoare.

De precizat este faptul ca vineri, 19 martie, in jurul orei 14:30, pe lista de asteptare de pe platforma nationala de vaccinare erau inscrise peste 1600 de persoane pentru imunizare, la centrul din municipiul Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow