More

  Pășcănenii interesați de un loc de muncă în străinătate

  Array

  Aproape o sută de persoane au venit astăzi la sediul Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani pentru a se întâlni cu reprezentanţii unei agenţii de recrutare. Cetăţenii, cei mai mulţi trecuţi de vârstă a doua, au spus că îşi găsesc cu greu un loc de muncă în ţară, iar o şansă o primesc în străinătate.

  targ de joburi

  Locurile de muncă oferite la sigur, prin contracte i-au făcut pe păşcăneni să vină astăzi la întâlnirea propusă de agenţia US Travel la Casa de Cultură din Paşcani. Astfel, de la ora 10.00 aproape o sută de persoane au venit pregătite cu CV-ul în limba engleză pentru angajare. Până atunci însă, au fost informaţi despre ce locuri de muncă sunt disponibile, în ce ţară, despre salariu, transport, cazare dar şi comisioanele percepute de agenţie.

  Reprezentantul agenţiei de recrutare a vorbit celor prezenţi şi despre avantajul încheierii unui contract între ei şi firmă şi beneficiile acestuia, de a avea un loc de muncă stabil şi mai ales un loc de cazare.

  Printre cei prezenţi astăzi a fost şi domnul Romică. Cu o vechime în câmpul muncii de peste 30 ani, păşcăneanul speră să meargă în afara ţării să muncească. Are experienţă în mai multe domenii şi spune că se adaptează cu uşurinţă cerinţelor impuse de angajator. Un dezavantaj pe care îl are este acela că nu prea cunoaşte limba engleză.

  Cei care şi-au depus CV-urile urmează să fie contactaţi de firma recrutoare pentru a fi plasaţi pe piaţa muncii din ţări precum Anglia sau Cipru.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI