11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Pășcănenii interesați de un loc de muncă în străinătate

Aproape o sută de persoane au venit astăzi la sediul Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani pentru a se întâlni cu reprezentanţii unei agenţii de recrutare. Cetăţenii, cei mai mulţi trecuţi de vârstă a doua, au spus că îşi găsesc cu greu un loc de muncă în ţară, iar o şansă o primesc în străinătate.

targ de joburi

Locurile de muncă oferite la sigur, prin contracte i-au făcut pe păşcăneni să vină astăzi la întâlnirea propusă de agenţia US Travel la Casa de Cultură din Paşcani. Astfel, de la ora 10.00 aproape o sută de persoane au venit pregătite cu CV-ul în limba engleză pentru angajare. Până atunci însă, au fost informaţi despre ce locuri de muncă sunt disponibile, în ce ţară, despre salariu, transport, cazare dar şi comisioanele percepute de agenţie.

Reprezentantul agenţiei de recrutare a vorbit celor prezenţi şi despre avantajul încheierii unui contract între ei şi firmă şi beneficiile acestuia, de a avea un loc de muncă stabil şi mai ales un loc de cazare.

Printre cei prezenţi astăzi a fost şi domnul Romică. Cu o vechime în câmpul muncii de peste 30 ani, păşcăneanul speră să meargă în afara ţării să muncească. Are experienţă în mai multe domenii şi spune că se adaptează cu uşurinţă cerinţelor impuse de angajator. Un dezavantaj pe care îl are este acela că nu prea cunoaşte limba engleză.

Cei care şi-au depus CV-urile urmează să fie contactaţi de firma recrutoare pentru a fi plasaţi pe piaţa muncii din ţări precum Anglia sau Cipru.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow