18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Pascanenii il prefera pe primar la audiente

audiente

Ca in fiecare joi, pascanenii au venit la usa Primariei pentru a-si cauta rezolvare pentru anumite probleme. Astfel, astazi 21 februarie 2013, zece cetateni au venit la audientele tinute de catre administratorul public, Gica Zanet.

Curios este faptul ca o parte dintre ei, habar nu aveau ce persoana tine audientele. O parte dintre ei, auzind ca este vorba despre domnul Gica Zanet, si-au luat imediat zborul spre biroul primarului Dumitru Pantazi.

Un pascanean spune ca a venit pentru a primi produse alimentare de la Uniunea Europeana, pentru ca nu are nici un venit si ii este greu sa supravietuiasca.

Referitor la alte probleme cu care pascanenii se confrunta, o parte dintre acestia au spus ca vor sa isi rezolve situatia titlurilor de proprietate iar altii au venit cu probleme sociale, cum ar fi sa isi gaseasca un loc de munca.

Cu o problema mai deosebita a ajuns la usa administratorului public, doamna Niculina Popa de pe strada Avram Iancu din Blagesti. Femeia se plage ca din cauza precipitatiilor unul dintre malurile de pamant la strazii s-a surpat iar cand zapezile se topesc sau afara ploua mai puternic, toata apa iese in drum si ii blocheaza trecerea. In acest caz, angajatii Gospodariei Comunale urmeaza sa se deplaseze zilele urmatoarea pentru a consilida malul respectiv.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow