14.1 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022
Array

Pascanenii din nou in pericol de a ramane fara caldura. Conturile Primariei ar fi fost executate daca era semnat contractul de garantie

- Advertisement -

Regia locala de termoficare nu a scapat de amenintarile furnizorului de gaz. La inceputul acestei saptamani RAGCL a primit o noua somatia ca va fi inchisa furnizarea gazului, daca nu achita inca 500.000 lei din facturile restante. Asta dupa ce la inceputul lunii regia a achitat 600.000 lei din subventia la candura incasata in avans de la Primarie. Conducerea unitatii a incercat sa gaseasca o solutie impreuna cu edilii municipiului pentru evitarea intreruperii furnizarii caldurii si a apei calde.

S-a ajuns la concluzia ca admisnitratia locala sa mai achite, tot in avans si restul de subventie pentru anul in curs, in jur de 300.000 lei spune directorul regiei. R fi suficient deocamdata deoarece intre timp au mai fost facute plati din incasari de la populatie.

Directorul RAGCL recunoaste ca daca primarul si Consiliul Local ar fi aprobat contractul de garantie solicitat de EON acum conturile Primariei ar fi fost blocate iar intreaga datorie er fi fost achitata din bugetul local.

Mentionam ca in momentul de fata RAGCL are restante la plata gazului de 1,1 milioane de lei. Pentru achitarea facturilor adminsitratia locala a cerut si un ajutor guvernamental pentru plata in avans a subventiei la caldura, fara nici un raspuns pana acum.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow