23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Pășcănenii de la case, invitați la coasa. Legea nu este valabila si pentru asociatiile administrate de societatea primarului?

Depășită de situație, Primăria municipiului Pașcani încearcă sa facă curățenie in oraș si cu ajutorul contribuabililor nu doar a muncitorilor de la Gospodăria Comunala. Sunt vizați mai ales locuitorii de la case, care ar trebui sa cosească vegetația si sa curețe rigolele din fata Curții,  conform unei hotărâri a Consiliului local spun reprezentanții Primăriei, chiar dacă munca trebuie prestata pe domeniul public.

Cei in varsa si care au ramas fără sprijin ar urma sa fie ajutați de muncitorii Primăriei, dar trebuie depusă o cerere in acest sens.

Solicitarea Primăriei a stârnit si nemulțumiri in rândul cetățenilor. Unii cred ca este treaba administratizi locale, de a face curat pe domeniul public, nu a contribuabililor care plătesc taxe si impozite locale. Alții, insa, s-au apucat deja de treaba! An de an ei tund iarba si întrețin șanțurile din fata portii, la fel ca in gospodariile lor.

In aceeași hotărâre , nr 30 din anul 2020, sunt prevederi si pentru întreținerea curățeniei de către asociațiile de proprietari. In comunicatul Primăriei nu se face referire si la aceste aceste sarcini, in jurul blocurilor si chiar pe in parcurile si spațiile verzi din apropiere. Menționăm ca una dintre societățile primarului are ca obiect de activitate administrarea asociațiilor de proprietari, in număr de 116 anul trecut.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI