22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Pascanenii, condamnati sa plateasca pierderi imense la apa. Nervi tari si multa rabdare pana ce apometrele vor fi scoase pe scara blocului

locatari

Nemultumiri in randul locatarilor de la blocul V 6-7 din Pascani, din cauza pierderilor imense la apa, facturate la populatie. Astazi, la audiente Maria Burca, unul dintre locatarii de acolo i-a aratat viceprimarului ca in luna aprilie i-au fost facturati 22 mc pierderi la apa. La fel au patit-o si vecinii sai, din cauza unor conducte sparte.
Oamenii spun ca de doi ani de zile nimeni nu a venit sa faca reparatii.

Pentru diminuarea pierderilor, gospodarii de la blocul V 6-7 au decis sa ceara ajutorul societatii de apa si canal, pentru ca apometrele sa fie scoase pe casa scarilor. Astfel, spera ei, doar consumul real, nu si pierderile la apa se vor regasi in facturi. In acest sens au depus o cerere la sediul societatii, la sfarsitul lunii aprilie 2013.
De atunci nu au primit nici un raspuns, situatie care ii nemultumeste. Oamenii cred ca cineva are interes sa nu faca reparatii sau sa nu le scoata contoarele pa casa scarilor pentru a incasa mai multi bani de la pascaneni.

In replica, inginerul sef al societatii de apa si canalizare sustine ca nu a fost inregistrta nici o cerere in acest sens. El a spus ca pentru realizarea une astfel de investitii ar fi necesare cca 60 de milioane de lei vechi, nota de plata urmand a fie achitata de locatari. Si in acest caz locatarii trebuie sa suporte si cheltuielile pentru reparatia conductelor de distributie a apei si scoaterea apometrelor generale la intrarea in fiecare scara de bloc. O alta problema este ca pentru realizarea acestei lucrari muncitotii ar trebui sa intre in baia unui locatar deoarece blocul a fost construit chiar pe un canal de distribuite a apei.

Mentionam ca, zilele urmatoare, dupa sesizarea locatarilor si intervetia viceprimarului muncitorii de la Prest Serv Apa SA Pascani vor incepe lucrarile de reparatii, conform precizarilor facute de inginerul sef al societatii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow