11.3 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022
Array

Audientele de astazi: parcări pentru persoanele cu handicap, cereri pentru pământ și energie electrică

- Advertisement -

Astăzi la Primaria Pașcani au avut loc audiențele săptămânale ținute de edilul municipiului Dumitru Pantazi. Printre problemele ridicate au fost cele de fond funciar, sociale, precum și parcări sau energie electrică.

Comunicat de presa
„Joi, 26 noiembrie 2015, la Primăria Municipiului Pașcani au avut loc audiențe ce au fost ținute de primarul Dumitru Pantazi.
Au fost înregistrate 9 cereri de audiențe, în fapt s-au prezentat 14 persoane.
Din problemele ridicate 7 au fost de fond funciar, 4 probleme sociale și 3 solicitări pe diverse spețe.

Vă expun problemele mai deosebite ridicate astăzi:

Dorin Atudorei, reprezentant al unei societăți comerciale din zona deal a Municipiului Pașcani a solicitat concesionarea terenului din fața magazinului. Acest teren îi este necesar pentru îmbunătățirea aspectului vitrinei.
Cererea a fost direcționată către Compartimentul Urbanism care îi va comunca un răspuns.

Giurgiuveanu Costel de pe strada Mălini (Aerodrom) Pașcani a solicitat racordarea străzii la energie electrică. Primarul a direcționat cererea către Gospodăria Comunală cu precizarea să fie prinsă pe lista de investiții a anului 2016 o sumă de bani pentru realizarea unui post trafo pe Aerodrom.

Iacob Aurel din Pașcani a solicitat un loc de parcare în spatele Blocului Crinu de pe Strada Moldovei, cu marcarea însemnelor pentru persoane cu handicap și un card legitimație pentru a se putea deplasa cu taxiul sau alt autovehicul și a se opri în zonele cele mai apropiate de locul unde are de rezolvat o problemă.
Cererea a fost direcționată către d-na Secretar a Municipiului Pașcani care va analiza solicitarea și va propune pe viitor un Proiect de Hotărâre pe această temă.”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow