13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Pascanenii cer demisia viceprimarului

Tot mai multi pascaneni cer demisia viceprimarului Vasile Axinte, dupa ce Apa Vital a interupt, din nou furnizarea serviciilor la mai multe blocuri din Pascani. Asta dupa ce acum cateva zile el a dat asigurari ca nu se va mai ajunge in acesta situatie si a prezentat un plan de rezolvare a problemei.

Numarul doi din Primaria Pascani a spus  ca toti alesii locali ar trebui sa isi dea demisia daca la Pascani apa va fi intrerupta din nou. Se intampla pe 13 ianuarie la emisiunea “Pulsul Zilei” difuzata de BIT TV. Atunci viceprimarul pascanean a prezentant un plan de salvare imposibil de dus la bun sfarsit: citirea apometrelor, incheierea unui singur contract de o societate comerciala in numele locatarilor, facturare apei pentru fiecare scara de bloc apoi plata individuala la casieriile furnizorului. A inceput prima etapa si se deruleaza cu dificultate.
Dupa cateva zile robinetele au fost din nou inchise. De acesta data la alte blocuri: C5 – scara A, U3 – scara B, U 1-3 , scara A, B23 – scara A, iar actiunea de debransare continua. Oamenii au fost luati pe nepregatite pentru ca s-au increzut in cuvintele viceprimarului. Acum ii cer demisia pe motiv ca nu a respecat ceea ce a spus la televizor.
Pana la aceasta ora viceprimarul Vasile Axinte nu a putut fi gasit pentru a spune daca a luat o decizie privind demisia de onoare.
Mentionam ca in cadrul unei declaratii de presa primarul Dumitru Pantazi a spus ca demisia oricarui reprezentant al administratiei locale nu rezolva conflictul cu Apa Vital.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow