15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Pășcănenii caută în continuare rezolvare pentru probleme lor

Pascanenii vin in audiente cu aceleasi probleme de multi ani. In cursul zilei de astazi, 14 februarie a.c., un numar de circa 50 de persoane au venit sa-si spuna oful catre cel care a tinut astazi audientele, edilul orasului, Dumitru Pantazi. Ca de fiecare data, cele mai multe probleme sunt legate de fondul funciar si de lipsa locurilor de munca.

O alta problema cu care doi oameni au venit de foarte multe ori in audienta este bransarea la gaz metan pe o strada din suburbia Bosteni. Luca Constantin se plange ca de sapte ani incearca sa faca toate demersurile pentru ca, pe strada Ion Creanga sa fie finalizate lucrarile la reteaua de gaz metan. Vine mereu in audiente cu speranta ca poata candva se va gasi o solutie si pentru problema sa.

Pascanenii au devenit si mai suparati dupa ce primarul a plecat timp de cateva minute, scuzandu-se ca are o alta problema de rezolvat. Edilul orasului, Dumitru Pantazi, a motivat insa plecarea sa printr-un control venit de la Prefectura Iasi in legatura cu o problema si de data aceasta, de fond funciar.

Alte articole