20.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Pascanenii cauta in continuare ajutor la usa primarului

Coada la usa viceprimarului dis de dimineata. Astazi, 13 septembrie, Vasile Acsinte a tinut audiente iar pascanenii au venit in numar mare cu tot felul de probleme. Ca de obicei, cele mai multe dintre doleantele cu care pascanenii le-au ridicat au fost cele de fond funciar. Au fost si pascaneni care au venit sa ceara viceprimarului materiale de constructie dar si o familie extrem de saraca.

 

Reporterii nostri au stat de vorba cu o parte dintre aceste persoane, fiecare are povestea lui.

 

De exemplu: o femeie se plange de faptul ca i-au fost luati 600 m de pamant in  anul 2006 pentru soseaua de centura a municipiului iar fosta administratie i-a achitat doar 400 ron pentru suprafata de teren respectiva. Mai mult, femeia continua sa plateasca impozit pentru pamantul cu pricina. Femeia a venit la usa viceprimarului cu speranta de a scapa macar de plata impozitului.

 

O alta femeie se chinuie sa revendice o bucata de pamant din Blagesti inca de pe vremea primarului Ratoi. Femeia spune ca a fost la foarte multe audiente dar nici in ziua de astazi problema nu i-a fost rezolvata. Conform femeii problema ei s-ar putea rezolva foarte usor prin eliberarea unui process verbal de punere in posesie.

 

Din suburbia Blagesti o alta Elena Cotovanu incearca sa obtina ajutor pentru repararea casei si pentru racordarea la curent electric. Ea locuieste alaturi de cei doi copii de 4 si 5 ani, pe strada Avram Iancu in niste conditii greu de imaginat. In ultima perioada vantul s-a intetit in zona Pascaniului iar casa a avut de suferit, o parte din acoris a fost luata de vant. Ea mai spune ca singura forma in care reuseste sa puna o paine pe masa este lucrul cu ziua.

 

Vasile Manole este unul dintre zecile de pascaneni care a venit la usa viceprimarului pentru a-si obitne titlul de proprietate pentru o bucata de pamanat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow