More

  Pascanenii cauta in continuare ajutor la usa primarului

  Array

  Coada la usa viceprimarului dis de dimineata. Astazi, 13 septembrie, Vasile Acsinte a tinut audiente iar pascanenii au venit in numar mare cu tot felul de probleme. Ca de obicei, cele mai multe dintre doleantele cu care pascanenii le-au ridicat au fost cele de fond funciar. Au fost si pascaneni care au venit sa ceara viceprimarului materiale de constructie dar si o familie extrem de saraca.

   

  Reporterii nostri au stat de vorba cu o parte dintre aceste persoane, fiecare are povestea lui.

   

  De exemplu: o femeie se plange de faptul ca i-au fost luati 600 m de pamant in  anul 2006 pentru soseaua de centura a municipiului iar fosta administratie i-a achitat doar 400 ron pentru suprafata de teren respectiva. Mai mult, femeia continua sa plateasca impozit pentru pamantul cu pricina. Femeia a venit la usa viceprimarului cu speranta de a scapa macar de plata impozitului.

   

  O alta femeie se chinuie sa revendice o bucata de pamant din Blagesti inca de pe vremea primarului Ratoi. Femeia spune ca a fost la foarte multe audiente dar nici in ziua de astazi problema nu i-a fost rezolvata. Conform femeii problema ei s-ar putea rezolva foarte usor prin eliberarea unui process verbal de punere in posesie.

   

  Din suburbia Blagesti o alta Elena Cotovanu incearca sa obtina ajutor pentru repararea casei si pentru racordarea la curent electric. Ea locuieste alaturi de cei doi copii de 4 si 5 ani, pe strada Avram Iancu in niste conditii greu de imaginat. In ultima perioada vantul s-a intetit in zona Pascaniului iar casa a avut de suferit, o parte din acoris a fost luata de vant. Ea mai spune ca singura forma in care reuseste sa puna o paine pe masa este lucrul cu ziua.

   

  Vasile Manole este unul dintre zecile de pascaneni care a venit la usa viceprimarului pentru a-si obitne titlul de proprietate pentru o bucata de pamanat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Maricel Popa, președintele PSD Iași și candidat la Senat: Modernizarea infrastructurii rutiere a fost o prioritate pentru administrația social-democrată!

  Când ieșenii mi-au încredințat mandatul de președinte al Consiliului Județean, în iunie 2016, am promis că până în 2020, o treime din drumurile județene...

  Cadouri pentru copii. Opozitia convoaca Consiliul Local, astazi de la ora 11.00

  Consilierii pascaneni din opozitie continua demersurile pentru ca de Craciun copiii sa primeasca cadouri din partea administratiei locale. Ei au convocat o sedinta de...

  Unde pot lua o masă caldă în Pașcani, pensionarii care primesc carduri sociale de la Guvern

  Primaria Pascani a transmis printr-un comunicat de presa societatile care accepta cardurile pentru mese calde, distribuite pensionarilor cu venituri reduse. Potrivit autoritatilor, beneficiarii pot...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI