More

  Păşcănenii au votat pentru investiţii, nu vorbe. Pantazi primar cu 4337 voturi din oraş şi 2386 de voturi din suburbii

  Array

  Campania negativă, manipularea şi minciuna nu au avut sorţi de izbândă la Paşcani. 47% din rândul păşcănenilor care au venit la urne pe 5 iunie au votat pentru continuarea investiţiilor, nu pentru manipulare şi minciună.
  Principalul beneficiar este Dumitru Pantazi cel care a reuşit să câştige un nou mandat de primar cu 6723 de voturi. Liderul PSD a câştigat alegerile locale cu 4337 voturi obţinute în oraş şi 2386 de voturi în cele cinci suburbii. Aşa cum era de aşteptat cele mai multe voturi le-a obţinut în suburbia Lunca Paşcani -1040 iar cele mai puţine în zona Deal la secţiile de votare de la Casa de Cultură.
  În cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Pulsul Zilei, difuzată aseară la ora 23.30, edilul municipiului a adresat un mesaj de mulţumire celor care l-au votat sau sprijinit în campania electorală.
  El a spus că va fi primarul tuturor păşcănenilor şi că va continua proiectele de investiţii.
  Marele învins al acestei campanii electorale este candidatul PNL Marius Pintilie. După o campanie negativă şi agresivă fără precedent, el a pierdut alegerile la o diferenţă de doar 3,52%. Liderul PNL a obţinut 6219, cu 504 voturi mai puţin decât primul clasat din care 1107 în suburbii şi 5112 în oraş.

  Menţionăm că Nită Dermide, candidat ALDE a obţinut doar 2,37% din voturi, Gelu Costachescu de la UNPR- 1,69%, Ioan Ailincai de la PSRO-1,47% şi Sorin Olariu – 3,97%.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Avem confirmarea oficială: Și amenzile fiscale pot fi plătite, la jumătate din minimul legal, în 15 zile

  Parlamentarii au modificat recent o facilitate importantă pentru contribuabilii care primesc amenzi fiscale. A fost extins oficial termenul în care aceste sume pot fi...

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  Cea mai bună mâncare iarna din punctul de vedere al probioticelor şi al prebioticelor

  Murături în sare sau murături în oţet? Pledăm pentru prima varianta- murături în sare. Conţin cele mai multe tipuri de pro-biotice, bacterii bune, necesare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI