More

  Pășcănenii au avut cinema în aer liber în week-end. Capodopere românești, urmărite cu interes

  Pascanenii au avut parte in acest week-end de cinema in aer liber. Timp de trei zile, in piateta din fata Primariei Municipiului, au rulat creatii cinematografice romanesti, ajunse celebre indiferent de trecerea timpului.

  Iubitorii filmului clasic au vizionat vineri, 11 septembrie, de la ora 20:00, comedia muzicala “Chirita in Iasi”, regizată de Mircea Drăgan, pe scenariul realizat de Draga Olteanu Matei, după scrierile lui Vasile Alecsandri.

  Seara de sambata a facut loc unei alte comedii si anume “B.D. la munte si la mare”. Pascanenii au venit sa se destinda la film, iar vremea de afara a tinut cu ei.

  Duminica, spectatorii au vizionat o productie din topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile. Este vorba despre filmul istoric “Dacii”, o coproducție franco-română realizată în anul 1967, filmul de debut al regretatului Sergiu Nicolaescu.

  De precizat este faptul ca accesul publicului a fost liber, la toate proiecțiile, în limita locurilor disponibile. Administratia locala are in vedere sa organizeze si cea de-a patra editie a caravanei, anul viitor.

   

   

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  FOTO: Volkswagen ars la Ruginoasa, din cauza unor scântei

  Un Volkswagen a ars, luni, în Ruginoasa, județul Iași, din cauza unor scântei. Incendiul a izbuncit la un Volkswagen Sharan în Ruginoasa. „Se efectuau lucrări de...

  Aplicația care îți arată cu precizie cât timp mai ai de trăit

  O nouă aplicație prezice speranța de viață, dar și care este riscul să faci un infarct sau un atac cerebral în următorii 10 ani. Aplicația,...

  Furnizarea apei este întreruptă în localitățile Sodomeni și Boșteni

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de distribuție, APAVITAL se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă, în...