5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Pășcănenii așteaptă cu anii răspunsuri la cererile depuse la Primărie

Cat trebuie sa astepti de la Primaria Pascani ca sa primesti raspuns la o cerere? Trei ani sau chiar mai mult, din cauza nepasarii unor functionari publici.

De exemplu, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Pascani a depus o cerere de concesiune pentru a face intrare separata fata de scara blocului, din anul 2011, pe cand era primar Grigore Craciunescu. Pana in prezent, conducerea CAR-ului a mers de cateva ori la secretarul Primariei pentru a primi raspuns. Acesta l-a trimis pe la alte compartimente care nici nu stiau de cerere.

CAR 1

Motivul pentru care CAR vrea sa faca alta intrare este si pentru ca vecinii blocului C2 de pe strada Alea Stefan cel Mare din Pascani, acolo unde se afla sediul societatii, vor sa faca curatenie in scara si sa puna interfon. Astfel ca membrii Casei nu vor mai putea intra in scara sau ar deranja vecinii, care sunt nemultumiti oricum ca intra foarte multe lume in bloc.

CAR 2

Purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Paul Apostol spune ca institutiei ii trebuie carte funciara, urmand ca apoi cererea de concesiune a spatiului sa fie supusa votarii intr-o viitoare sedinta de Consiliul Locala din anul 2014. ziarulorioznt.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow