15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Pășcănenii Angheluș – Menegon participă la Campionatul Internațional motor-sport

- Advertisement -

Păşcănenii Angheluş – Mengon reprezintă Moldova la Campionatul Internaţional motor – sport ce are loc pe traseul Bulgaria – România. S-a dat start astăzi competiţiei la care participă echipe din mai multe ţări. Echipa din Paşcani este formată din pilotul  Alexandru Angheluş iar pe postul de navigator se află Cristian Menegon.

anghelus menegon

Clubul Sportiv Moldova Motors Sport Paşcani va reprezenta Municipiul Paşcani şi totodată judeţul Iaşi la un eveniment motor-sport internaţional. Este vorba despre Raliul Prieteniei Dobrich (Bulgaria) – Brăila, ce se va desfăşura în perioada 5-8 noiembrie 2015. Raliul este singurul eveniment automobilistic din Balcani ce se desfăşoară pe traseul transfrontalier Bulgaria – România. Noutatea ediţiei de anul acesta constă în invitarea unor echipaje cu maşini istorice şi editarea unor plicuri filatelice.

Programul concursului a debutat astăzi, 5 noiembrie cu etapa de orientare în oraşul Dobrich, apoi cu câteva probe de îndemânare auto, sâmbătă va fi ziua parcursului comun către Brăila, cu oprire în Slobozia pentru probe în centrul oraşului.

Clubul Molodova Motors Sport Paşcani va participa la competiţie cu o maşină marca Alfa Romeo 147 ECO, motor 1.600 cc. Pilotul este Alexandru Angheluş iar pe postul de navigator se va află Cristian Menegon. Totalul minim pentru participarea la această competiţie este de 6.000 lei. Sponosorii care au ajutat pentru ca echipa Angheluș – Mengon să participe la acest eveniment sunt – S.C. Aprodex SRL, S. C. Auto Trans Com SRL, S.C. Lorimer SRL, S.C. Depozitul de Print, Cabinet de Mediator Ursu D. Leonard, Service Ursu, S.C Viosand Tricotext.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow