7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Pășcăneni pe podium la Campionatul Național Qwan Ki Do

Sportivii de la Clubul Sportiv “Long Ho” din Paşcani au obţinut locuri importante pe podium la Campionatul Naţional Qwan Ki Do. La competiţia ce a avut loc duminică, 22 noiembrie în municipiul Roman, au participat aproximativ 150 de sportivi din toată ţara. Probele susţinute în cadrul concursului au fost cele de tehnici în mânuirea armelor sau lupte.

7-0 Sportivii păşcăneni au obţinut medalii de aur, argint şi bronz. Astfel la proba de mânuirea armelor de lemn la categoria de vârstă 18-39 ani, Grigoraş Maria a obţinut locul I, Petrescu Fabian Marius locul II, iar locul III a fost revendicat de Flocea Livia Violeta.

La categoria 18-39 ani masculin, s-au evidenţiat la Bong, Pîrju Ionuţ care s-a clasat pe locul I şi Fodor Iulian care primit medalia de bronz la această categorie.
La mânuirea armelor cu lama şi arme rare, Grigoraş Maria şi Miron Corneliu au ocupat locurile II.

Qwan Ki Do este o artă marţială chino-vietnameză creată în 1981 în oraşul francez Toulon de către maestrul vietnamez Xuan Tong. Qwan Ki Do îşi trage originile din punct de vedere tehnic din artele marţiale chineze şi din artele marţiale vietnameze.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow